topscroll-arrow

Perfect Plus Trykkoger

Beskrivelse

At tilberede fødevarer i en trykkoger er både en moderne, hurtig og sund metode. Ved hjælp af et meget hårdt tryk og høje temperaturer afkortes den normale kogetid med ca. 70 procent, hvilket giver en energibesparelse på ca. 50 procent. Stort set alle vitaminer, nærings- og mineralstoffer bibeholdes i kraft af denne skånsomme kogning, hvor det færdige måltid både er næringsrigt og smagfuldt. Praktisk: Trykkogere er egnet til tilberedning af næsten alle fødevarer – lige fra grøntsager, kød og fisk til korn og bælgfrugter samt til supper og gryderetter. Skånekost og babymad egner sig allerbedst til tilberedning i en trykkoger. Trykkogeren sætter prikken over i'et i kraft af sin håndterbarhed og sikre teknik. Kort sagt: Den er en sand tusindkunstner, som du bare ikke kan være foruden.

For trykkogerne i denne kollektion går veldokumenteret teknik og moderne design hånd i hånd. Betjeningselementerne sidder på grebet, ringene på det tydelige kogesignal giver oplysning om kogetrinnet og resttryk-sikringen, og takket være flammebeskyttelsen på gryde- og sidegrebet er WMF Perfect Plus også velegnet til anvendelse på gaskomfur. Det rustfrie materiale Cromargan® beskytter gryderne mod stød og sikrer en lang levetid. Trykkogerne er meget nemme at betjene, og med deres TransTherm®-universalbund kan de anvendes på alle typer komfurer og bliver hurtigt en tro følgesvend i køkkenet. Rengøringen går også så let som en leg: Du skal blot tage grebet og tætningsringen af og skylle dem under rindende vand, mens låget og selve gryden sagtens kan vaskes i opvaskemaskinen. WMF Perfect Plus trykkogere fås i fem størrelser og som sæt i to dele, der kan stables.

Perfect Plus trygkogere fås i tre størrelser; 8,5l, 6,5l og 4,5l.

Specifikationer

SKU0793139990
Omfang af levering1 x trykkoger uden indsats
Diameter (cm)22
Højde (cm)18,5
Kapacitet (liter)8,5l /6,5l /4,5l
Vigtigste materialeCromargan® rustfrit stål 18/10
Andet materialePlast
MaterialeegenskaberGS-testet sikkerhed, TÜV Rheinland
ProduktegenskabTransTherm®-universalbund, som er egnet til alle typer komfurer; indvendig måleenhed; kogetrin vises ved farveindikation; aftageligt låggreb
LågtypeRustfrit stållåg
KomfurtypeEgnet til ceran-, gas-, elektriske og induktionskomfurer
VedligeholdelseKan tåle opvaskemaskine (låggreb og tætningsring: vaskes i hånden)
ProduktionMade In Germany
Garanti3 års garanti
Designprisred dot award Design Zentrum NRW 2002