topscroll-arrow

Profi Resist

Beskrivelse

Uanset om du er fritidskok eller professionel kok, og om du laver spejlæg med bacon eller haute cuisine: Klassikeren blandt stegepanderne, stegepanden med langt greb, må ikke mangle i et køkken. Pande-sortimentet fra WMF har en passende model til enhver ret, ingrediens og tilberedningsmåde. Vælg mellem rustfrit stål, aluminium eller flerlagsmateriale af høj kvalitet, mellem en varmebestandig keramisk forsegling og den langtidsholdbare PermaDur non-stick-belægning, mellem forskellige størrelser, forskellige former og kanthøjder. Alle stegepander med langt greb er udstyret med et ergonomisk greb, så de ligger godt og smidigt i hånden. Gør noget ud af det: Gå i gang – og lad ikke længere noget brænde på. 

WMF-serien Profi Resist forener de bedste egenskaber ved en pande af rustfrit stål med en model med non-stick-belægning: Aluminiumskerne, rustfrit stål indvendigt og ekstrem modstandsdygtigt kromstål udvendigt. Derudover sørger den beklædte stegeflade for, at maden ikke længere brænder på. Skru helt op for varmen – rustfrit stål tåler høje temperaturer –, og fjerkræ og andre kødstykker får en lækker og sprød skorpe. Profi Resist-pander er ganske enkelt perfekte til alt det, du vil svitse hurtigt. Steg bare løs! Du vil få stor glæde af panden i lang tid, for den forhøjede honeycomb-struktur af rustfrit stål beskytter Profi Resist-modellernes non-stick-forsegling. WMF giver 5 års garanti på panden Profi Resist. Panderne af flerlagsmateriale fordeler varmen ensartet og er egnet til alle komfurtyper, også til energieffektive induktionskogeplader. Den elegante kollektion omfatter stegepander med langt greb og pander med 2 greb samt en wokpande af høj kvalitet.

Fås i to størrelser: 24 cm og 28 cm

Specifikationer

SKU1756286411
Diameter (cm)24,28
Farverustfrit stål sort
Vigtigste materialeMateriale i 3 lag: Cromargan® rustfrit stål 18/10 indvendigt, aluminium i kernen og kromstål udvendigt
Sekundært materialeRustfrit stål 18/10
KomfurtypeEgnet til ceran-, gas-, elektriske og induktionskomfurer
Temperaturbestandighedtåler bageovn
VarmebestandighedVarmebestandig op til 260°C
Vedligeholdelsevaskes i hånden
Garanti5 års garanti