topscroll-arrow

FUSIONTEC Mineral pande

Beskrivelse

Panderne fra WMF FUSIONTECs sortiment er modstandsdygtige over for ridser og særligt velegnet til kraftig stegning. Derudover skaber de begejstring med deres silikone-varmebeskyttelse på det rustfrie stålgreb. Pandeserien fås i farven sort.

Hightech-materialet WMF FUSIONTEC sikrer en fantastisk madlavningsoplevelse. En speciel jern-stålkerne, som med naturlige mineraler smeltes sammen til et uadskilleligt materiale - det er FUSIONTEC fra WMF. Dette hightech-materiale er udviklet til at have en meget høj ydeevne – gennem hele livet.

  1. Yderst modstandsdygtig overflade Kogegrej med WMF FUSIONTEC bliver ved med at se nyt ud. Den usædvanlig glatte overflade er særlig hård, skærefast og slidstærk. Hightech-kogegrejet kan ligeledes tåle opvaskemaskine og er meget let at rengøre.
  2. Fantastiske madlavningsegenskaber
    Uanset om du skal tilberede en lækker simreret eller en bøf med sprød skorpe, så vil selv de mest komplicerede retter lykkes med WMF FUSIONTEC, som er det perfekte hightech-udstyr. Det sikrer en optimal varmeledning og varmefordeling og er egnet til alle komfurtyper. Og så er der lige en lille bonus: Med det gennemsigtige glaslåg har du de bedste muligheder for at følge med i madlavningsprocessen.
  3. Topkvalitet
    Alle pander, kasseroller, serveringsgryder samt lave og høje gryder fra WMF FUSIONTEC er made in Germany og har 30 års garanti*. Dette fantastiske design er tidløst og er dermed altid på mode.

Specifikationer

SKU0520535291
Diameter (cm)24 / 28
Højde (cm)7,9
Længde (cm)44,9
Bredde (cm)25,5
FarveSort
Vigtigste materialeFUSIONTEC
Andet materialeRustfrit stål
ProduktegenskabLet at rengøre og vedligeholde, god varmeledningsevne, skærefast, bred beskyttelseskant for en drypfri hældning
LågtypeGlaslåg
KomfurtypeEgnet til ceran-, gas-, elektriske og induktionskomfurer
TemperaturbestandighedOvnfast, tåler køleskab og fryser
VarmebestandighedVarmebestandig op til 250 °C uden låg og 180 °C med låg
VedligeholdelseTåler opvaskemaskine
ProduktionMade In Germany
Garanti30 år på FUSIONTEC-materialets holdbarhed