topscroll-arrow

Børne-bestiksæt i 6 dele Safari

Beskrivelse

  • Indeholder: 1 x børnebestiksæt i 4 dele (L 16,5/18,5/16,5/13,0 cm), 1 x børnetallerken (Ø 19,0 cm), 1 x müsliskål (Ø 13,8 cm, højde 6,0 cm).
  • Materiale: Cromargan rustfrit stål 18/10, poleret. Rustfrit, formstabilt, hygiejnisk, syrefast og høj modstandsdygtighed. Børneservicet er af porcelæn, men kan godt tåle opvaskemaskine. De farvede motiver på bestikket er modstandsdygtige over for ridser.
  • Børnekniven har en let bølgeslibning. Selve skeen har afrundede kanter, og de korte stumpe tænder på børnegaflerne passer perfekt til små børns munde.
  • Til børn fra 3 år: Med dette komplette bestiksæt vil barnet ikke føle, at det står tilbage for de store børn, og det er derfor meget velegnet til børn, der kan og vil spise selv. Passer perfekt til barnets alder i både størrelse og udformning. Ergonomisk design, der er tilpasset små børnehænder.
  • Børnebestikket er den perfekte dåbs- eller barselsgave til barnet sammen med en personlig gravering. En gravering er med til at understrege barnets unikke identitet og din relation til barnet. Alle børnebestik fra WMF kan graveres.

 

Fra nu af er det en fornøjelse for de mindste at lære at spise: Børnesættene i 6 dele fra WMF er tilpasset børns motoriske færdigheder fra tre år – og fortæller spændende historier til morgenmad og aftensmad. Hvert sæt består af et bestik sæt i 4 dele af Cromargan® rustfrit stål 18/10 samt en tallerken og müsliskål af porcelæn. Alle dele har smukke motiver og farvebilleder, f.eks. af Peter Plys eller safari dyr. Børnegaflen, børnekniven og de to skeer er ergonomisk formet, har kraftige skafter og afrundede kanter. De egner sig især til små hænder og tilpasser sig barnets mund. Dekorationen på bestik og service fås med mange forskellige motiver, er forarbejdet omhyggeligt og tåler opvaskemaskine. Børnesættene er de glade følgesvende til alle måltider og pynter på ethvert bord. 

Specifikationer

SKU1280029964
Længde(cm)16,5 -18,5-16,5-13,0
Sekundært materialePorcelæn
Vigtigste materialeCromargan® rustfrit stål 18/10
VedligeholdelseKan tåle opvaskemaskine
Omfang af levering1 x børnebestik, sæt i 4 dele, 1 x tallerken, 1 x müsliskål