topscroll-arrow

Ny! Sæt 24 dele Lyric Cromargan protect

Beskrivelse

Et rustikt spisebord af gamle bjælker, et stentøjskrus, stofservietter, en grov marmorplade, en ordentlig madpakke og så et par gode venner  – så er der dømt hygge og velvære! I denne dejlige og ukomplicerede atmosfære helt uden omsvøb, men dog med stor autencitet, passer et markant og enkelt bestik perfekt ind. Med smukke og veldefinerede proportioner er de enkelte bestikdele ikke bare en fryd for øjet - deres ergonomiske udformning ligger også godt i hånden. Med kvalitetsmaterialer som special-klingestål med bølgeslibning og det veludførte design i Cromargan protect® kan delene tåle opvaskemaskine og har en høj modstandsdygtighed over for ridser og brugsspor. Så er der intet, der står i vejen for afslapning og hygge.

Så elegant – og så smukt: WMF-bestikket Lyric fra Designstudio Köhler & Wilms overbeviser med sine klare konturer og harmoniske proportioner. Takket være materialets afbalancerede styrke og kanternes nøjagtige forarbejdning ligger det altid godt i hånden. Hvis du godt kan lide polerede overflader i en tidløs og klassisk stil, så vil du simpelthen elske dette bestik.
Også materialets kvalitet er overbevisende: De smedede knive af special-klingestål i høj kvalitet sikrer en langtidsholdbar skæreevne, ligesom belægningen af Cromargan protect® giver bestikket en høj modstandsdygtighed over for ridser og hverdagens brugsspor.

Specifikationer

SKU1161006344
Omfang af levering6 x spiseskeer, 6 x spisegafler, 6 x spiseknive, 6 x teskeer
FarveRustfrit stål
Vigtigste materialeCromargan protect
ProduktegenskabBølgeslibning af høj kvalitet
KnivtypeMonoblock-kniv
VedligeholdelseTåler opvaskemaskine