topscroll-arrow

Vignola grydesæt, 4 dele

Beskrivelse

Hvis du godt kan lide at lave mad, har du brug for et udvalg af gryder som kan hjælpe dig med at tilberede forskellige retter og fødevare optimalt. En blanding af høje og lave gryder er et must i ethvert køkken. I den høje gryde kan du tilberede de fødevarer, som kræver meget væske. Grundet den høje kant sprøjter vandet ikke, når du koger kød, ligesom den også er yderst velegnet til pasta, kartofler og grøntsager. Den lave gryde er en kombination af en pande og en høj gryde, da kanten er højere end på en pande, og derfor sprøjter der ikke fedt ud. Samtidig er kanten dog lavere end på den høje gryde, så væsken fordamper hurtigere, og du kan derfor koge kød/grøntsager i gryden uden problemer. Alle gryder er fremstillet af robust Cromargan® rustfrit stål, som er let at vedligeholde, ligesom de også har TransTherm®-universalbund, så de er egnet til alle typer komfurer, inkl. induktion.

Når det hele bare kører i køkkenet, kan det kun skyldes de smukke Vignola-gryder. De halvcirkelformede greb og lågets brede indfatning af rustfrit stål understreger det smukke design af dette veludstyrede kogegrej. Hvor gryden udvendig er af robust Cromargan®, er grydens indre også yderst overbevisende: Takket være den tredobbelte non-stick-belægning er der ikke noget, der vil sætte sig fast i gryden, og det er slut med, at maden brænder på. Og rengøringen går så let som en leg. Det varmebestandige glaslåg sidder godt fast på gryden, så du både kan spare på vandet og energien, når du laver mad. De ovnfaste og ergonomiske profilgreb af rustfrit stål ligger godt i hånden, og takket være den brede beskyttelseskant kan alle væsker hældes fra uden at dryppe. TransTherm®-universalbunden er egnet til alle typer komfurer, herunder også induktion. Den optager varmen hurtigt, fordeler den regelmæssigt og holder på den meget længe. Serien indeholder lave og høje gryder i forskellige størrelser, og en kasserolle med langt håndtag.

Specifikationer

SKU0727046380
Omfang af levering1 x høj gryde med låg Ø 16 cm (ca. 1,9 l), 1 x høj gryde med låg Ø 20 cm (ca. 3,3 l), 1 x høj gryde med låg Ø 24 cm (ca. 5,7 l), 1 x kasserolle med langt håndtag 16 cm (ca. 1,5 l)
Vigtigste materialeCromargan® rustfrit stål 18/10
Andet materialeGlas
ProduktegenskabTransTherm®-universalbund, som er egnet til alle typer komfurer; bred beskyttelseskant for en drypfri hældning; greb af rustfrit stål
LågtypeGlaslåg
KomfurtypeEgnet til ceran-, gas-, elektriske og induktionskomfurer
TemperaturbestandighedOvnfast
VarmebestandighedVarmebestandig op til 250 °C (på komfur) og 70 °C (i ovn)
VedligeholdelseVaskes i hånden