topscroll-arrow

Gourmet Plus grydesæt, 4 dele

Beskrivelse

Hvis du godt kan lide at lave mad, har du brug for et udvalg af gryder som kan hjælpe dig med at tilberede forskellige retter og fødevare optimalt. En blanding af høje og lave gryder er et must i ethvert køkken. I den høje gryde kan du tilberede de fødevarer, som kræver meget væske. Grundet den høje kant sprøjter vandet ikke, når du koger kød, ligesom den også er yderst velegnet til pasta, kartofler og grøntsager. Den lave gryde er en kombination af en pande og en høj gryde, da kanten er højere end på en pande, og derfor sprøjter der ikke fedt ud. Samtidig er kanten dog lavere end på den høje gryde, så væsken fordamper hurtigere, og du kan derfor koge kød/grøntsager i gryden uden problemer. Alle gryder er fremstillet af robust Cromargan® rustfrit stål, som er let at vedligeholde, ligesom de også har TransTherm®-universalbund, så de er egnet til alle typer komfurer, inkl. induktion.

Gryderne med den matterede overflade vækker begejstring hos alle, som elsker at lave mad. Med Gourmet Plus kan du nemlig fremtrylle retter som en professionel kok. Denne serie har det hele: Den er stabil, modstandsdygtig og står godt fast på ethvert komfur. Alle dele er fremstillet af Cromargan®, som er modstandsdygtigt over for syre, ligesom det er lugt- og smagsneutralt. De stabile greb ligger godt i hånden og er hule indeni, så de ikke bliver varme under madlavningen. Det tunge låg giver en sikker lukning af gryden, men kan hurtigt skubbes til side, hvis det er nødvendigt. Ved hjælp af åbningerne lukkes dampen ud på en kontrolleret måde, så vandet ikke sprøjter ud. Takket være den indvendige måleenhed er det muligt at fylde den nøjagtige mængde væske i hver enkelt gryde  – og ved hjælp af den brede beskyttelseskant kan væsken hældes fra igen uden at dryppe. TransTherm®-universalbunden optager hurtigt varmen, fordeler den regelmæssigt og holder længe på den. Det sparer både tid og energi, og derudover behøver du ikke noget max. kogetrin. Serien indeholder forskellige gryder, pander og en dampindsats – som alle kan tåle opvaskemaskine.

Specifikationer

SKU0720046030
Omfang af levering1 x lav gryde med låg Ø 20 cm (ca. 2,5 l), 1 x høj gryde med låg Ø 16 cm (ca. 1,9 l), 1 x høj gryde med låg Ø 20 cm (3,9 l), 1 x høj gryde med låg Ø 24 cm (ca. 5,7 l)
Vigtigste materialeCromargan® rustfrit stål 18/10
ProduktegenskabTransTherm®-universalbund, som er egnet til alle typer komfurer; bred beskyttelseskant for en drypfri hældning; greb af rustfrit stål
LågtypeRustfrit stållåg
KomfurtypeEgnet til ceran-, gas-, elektriske og induktionskomfurer
TemperaturbestandighedOvnfast
VarmebestandighedVarmebestandig op til 250 °C
VedligeholdelseTåler opvaskemaskine
ProduktionMade In Germany