topscroll-arrow

Function 4 grydesæt, 4 dele

Beskrivelse

Hvis du godt kan lide at lave mad, har du brug for et udvalg af gryder som kan hjælpe dig med at tilberede forskellige retter og fødevare optimalt. En blanding af høje og lave gryder er et must i ethvert køkken. I den høje gryde kan du tilberede de fødevarer, som kræver meget væske. Grundet den høje kant sprøjter vandet ikke, når du koger kød, ligesom den også er yderst velegnet til pasta, kartofler og grøntsager. Den lave gryde er en kombination af en pande og en høj gryde, da kanten er højere end på en pande, og derfor sprøjter der ikke fedt ud. Samtidig er kanten dog lavere end på den høje gryde, så væsken fordamper hurtigere, og du kan derfor koge kød/grøntsager i gryden uden problemer. Alle gryder er fremstillet af robust Cromargan® rustfrit stål, som er let at vedligeholde, ligesom de også har TransTherm®-universalbund, så de er egnet til alle typer komfurer, inkl. induktion.

Kogegrejet er skabt i samarbejde med designbureauet NOA Aachen, hvor MP3-spilleren iPod fra Apple var inspiration til grydelåget. Låget er fremstillet af rustfrit stål og silikone og har fire forskellige funktioner – faktisk ligesom iPod'ens kontrolhjul. På en praktisk måde og afhængigt af positionen kan væsken ved hjælp af det lukkede låg hældes af - både helt og kontrolleret: Ved hjælp af de store maskeåbninger hældes kogevandet ud, mens nudlerne bliver i gryden. De små maskeåbninger fungerer på samme måde for ris. Den lukkede position er beregnet til kogning med lidt vand, hvor den åbne er beregnet til at hælde vandet helt af. Du kan ikke undgå at bemærke den røde ring i låget. Den er fremstillet af varmebestandig silikone og sidder fast i låget. Vigtigt: De hule greb kan ikke blive varme under madlavningen, så du har altså ikke brug for grydelapper her. Gryderne er forsynet med indvendig måleenhed, så du nemt kan dosere væsken, ligesom de er fremstillet af robust Cromargan®. TransTherm®-universalbunden er også egnet til induktion, den optager hurtigt varmen fra komfuret og fordeler den, ligesom den også holder længe på varmen. Serien indeholder forskellige gryder samt dampindsats og kasserolle med langt greb.  

Specifikationer

SKU0760046380
Omfang af levering1 x lav gryde med låg Ø 20 cm (ca. 2,5 l), 1 x høj gryde med låg Ø 16 cm (ca. 1,9 l), 1 x høj gryde med låg Ø 20 cm (ca. 3,9 l), 24 cm (ca. 5,7 l)
Vigtigste materialeCromargan® rustfrit stål 18/10
NebenmaterialeGlas
ProduktegenskabIndvendig måleenhed; bred beskyttelseskant for en drypfri hældning; greb af rustfrit stål
LågtypeGlaslåg
KomfurtypeEgnet til ceran-, gas-, elektriske og induktionskomfurer
TemperaturbestandighedOvnfast
VarmebestandighedVarmebestandig op til 250 °C uden låg og 180 °C med låg
VedligeholdelseTåler opvaskemaskine
ProduktionMade In Germany
TestprisÅrets køkkeninnovation 2010