topscroll-arrow

Knivblok Bøgetræ med knive i 6 dele Spitzenklasse Plus

Beskrivelse

Uanset om du er fritidskok eller professionel kok, vegetar eller kødelsker, eller om du har meget eller lidt plads i køkkenet: En knivblok er den bedste og mest sikre opbevaring af husholdningsknive af høj kvalitet. Knivene er altid inden for rækkevidde, og de skarpe blade beskyttes. Knivblokken leveres sammen med en kinesisk kød-, universal- og santokukniv. Sidst, men ikke mindst, anbefales forskellige blade for at kunne forarbejde alle fødevarer perfekt. Det perfekte supplement til sættet er et strygestål, der ikke må mangle i et køkken. Hvis det anvendes rigtigt og regelmæssigt, forlænger det dine knives levetid betydeligt. I modsætning til knivslibere anvendes strygestål primært til let stumpe knive. Sættet bliver først komplet med husholdningssaksen.

Knivskarpe blade og skafter, der føles, som om de kun er lavet til din hånd, samt en mangfoldighed af knive uden sidestykke: Kollektionen Spitzenklasse Plus er klassikeren blandt WMF-knivene. Deres moderne udførelse pryder med afrundede kanter på skafterne, så knivene ligger endnu bedre i hånden. Den fugefri forarbejdning af skafterne, et smedet bolster til den rigtige balance og blade forædlet med Performance Cut garanterer et ordentligt, sikkert og pålideligt arbejde. Kollektionen omfatter overordentlig mange forskellige knive og har en egnet kniv til enhver kok og enhver ingrediens: fra klassikere som kokke-, universal- og grøntsagsknive med forskellige bladlængder til kinesiske kokke- og hakkeknive i forskellige udførelser og santoku- og steakknive. Så er det sjovt at lave mad!

Specifikationer

SKU1895119992
Omfang af levering1 x knivblok, 1 x kinesisk kokkekniv 18,5 cm, 1 x santoku-kniv 16 cm, 1 x universalkniv 10 cm, 1 x strygestål 23 cm, 1 x husholdningssaks
Vigtigste materialeSmedet specialklingestål
Sekundært materialeRustfrit stål 18/10
ProduktegenskabPerformance Cut
Farverustfrit stål sort
Vedligeholdelsevaskes i hånden
ProduktionMade in Germany