topscroll-arrow

Kineo bestiksæt, 30 dele

Beskrivelse

Skønheden bag kontrasterne: Gør dine måltider til en sand fryd for øjet med dette nye bestiksæt fra WMF Kineo. Sættet er inspireret af moderne arkitektur og har smukke polerede facetter, som minder om et flot smykke, og hvor den fantastiske kontrast af symmetriske og asymmetriske linjer giver et helt enestående resultat. Sættet har en yderst elegant æstetik, som både er modig og tidløs på én gang, og så ligger bestikket bare perfekt i hånden. Takket være den patenterede Cromargan protect®-overflade er WMF Kineo-bestikket godt beskyttet mod ridser og brugsspor og vil derfor altid fremstå som et smukt og slidstærkt produkt.

WMF Kineo fuldender på smukkeste vis designet "Design Attitude" og er i høj grad med til at understrege WMF-designet takket være den helt specielle udformning. Sættets smukke design er kombineret med den unikke og innovative teknologi Cromargan protect®, hvor du virkelig får noget for pengene.

  • Fremstillet af særlig Cromargan Protect® rustfrit stål Cromargan Protect® bestik er fremstillet i en særlig stærk kvalitet opnået gennem en unik slutbehandling, der gør bestikket ekstra hårdfør overfor brugsspor og ridser. Cromargan Protect® sikrer, at blankt bestik holder sig skinnende, og at mat bestik forbliver mat længere. Cromargan Protect® er WMF’s forsikring til dig om, at vi altid brugerden bedste rustfri stålkvalitet. 
  • Knivskarpt skær WMF-knive har et specialdesignet savtakket skær, som sikrer en optimal skarphed igennem hele knivens levetid.
  • Langvarig rustfrihed Ved korrekt behandling og rengøring kan dit bestik holde sig rustfrit hele livet.
  • Perfekt afbalanceret bestik der ligger godt i hånden
  • Tåler opvaskemaskine, er syrefast og let at vedligeholde
  • Tysk kvalitet, omhyggelighed, innovation og design
  • Designet og fremstillet af eksperter og kvalitetskontrolleret med omhu
  • WMF-design er vinder af adskillige designpriser WMF tilbyder et stort udvalg af designs, der passer til enhver smag.

Specifikationer

SKU1268916342
Omfang af levering6 x spiseskeer, 6 x spisegafler, 6 x spiseknive, 6 x teskeer, 6 x kagegafler
Vigtigste materialeCromargan protect- Takket være den patenterede overfladebelægning er bestikdelene yderst modstandsdygtige over for ridser og brugsspor. De polerede overflader bevarer deres glans, hvor de matte overflader forbliver matte - for langtidsholdbar skønhed.
FarveRustfrit stål
KnivtypeKnivene er smedet af et enkelt stykke specielt bladstål og hærdet som helhed. Det specialdesignede takkede blad er med til at sikre en optimal og langtidsholdbar skarphed.
VedligeholdelseTåler opvaskemaskine