topscroll-arrow

FUSIONTEC Mineral kasserolle 16 cm, Sort

Beskrivelse

Et usædvanligt design med farver, som er inspireret af mineraler, og den smukke metallic-effekt kendetegner WMF FUSIONTECs Mineral-sortiment.
Glaslåget sørger for, at du hele tiden kan følge madlavningsprocessen. Sortimentet fås i alle almindelige størrelser.

Hightech-materialet WMF FUSIONTEC sikrer en fantastisk madlavningsoplevelse. En speciel jern-stålkerne, som med naturlige mineraler smeltes sammen til et uadskilleligt materiale - det er FUSIONTEC fra WMF. Dette hightech-materiale er udviklet til at have en meget høj ydeevne – gennem hele livet.

  1. Yderst modstandsdygtig overflade Kogegrej med WMF FUSIONTEC bliver ved med at se nyt ud. Den usædvanlig glatte overflade er særlig hård, skærefast og slidstærk. Hightech-kogegrejet kan ligeledes tåle opvaskemaskine og er meget let at rengøre.
  2. Fantastiske madlavningsegenskaber
    Uanset om du skal tilberede en lækker simreret eller en bøf med sprød skorpe, så vil selv de mest komplicerede retter lykkes med WMF FUSIONTEC, som er det perfekte hightech-udstyr. Det sikrer en optimal varmeledning og varmefordeling og er egnet til alle komfurtyper. Og så er der lige en lille bonus: Med det gennemsigtige glaslåg har du de bedste muligheder for at følge med i madlavningsprocessen.
  3. Topkvalitet
    Alle pander, kasseroller, serveringsgryder samt lave og høje gryder fra WMF FUSIONTEC er made in Germany og har 30 års garanti*. Dette fantastiske design er tidløst og er dermed altid på mode.

Specifikationer

SKU0515255290
Omfang af levering1 x kasserolle med langt håndtag og låg, Ø 16 cm
Diameter (cm)16 / 14,5
Længde (cm)33,2
Bredde (cm)17,5
Højde (cm)12,3
Kapacitet (liter)1,3
Nettovægt (gram)1515
FarveSort
Vigtigste materialeFUSIONTEC
Andet materialeRustfrit stål
ProduktegenskabLet at rengøre og vedligeholde, rigtig god varmeledningsevne, skærefast, bred beskyttelseskant for en drypfri hældning
KomfurtypeEgnet til ceran-, gas-, elektriske og induktionskomfurer
TemperaturbestendighedOvnfast, tåler køleskab og fryser
VarmebestendighedVarmebestandig op til 250 °C uden låg og 180 °C med låg
VedligeholdelseTåler opvaskemaskine
ProduktionMade In Germany
Garanti30 år på FUSIONTEC-materialets holdbarhed