topscroll-arrow

Diadem Plus grydesæt, 5 dele

Beskrivelse

Hvis du godt kan lide at lave mad, har du brug for et udvalg af gryder som kan hjælpe dig med at tilberede forskellige retter og fødevare optimalt. En blanding af høje og lave gryder er et must i ethvert køkken. I den høje gryde kan du tilberede de fødevarer, som kræver meget væske. Grundet den høje kant sprøjter vandet ikke, når du koger kød, ligesom den også er yderst velegnet til pasta, kartofler og grøntsager. Den lave gryde er en kombination af en pande og en høj gryde, da kanten er højere end på en pande, og derfor sprøjter der ikke fedt ud. Samtidig er kanten dog lavere end på den høje gryde, så væsken fordamper hurtigere, og du kan derfor koge kød/grøntsager i gryden uden problemer. Alle gryder er fremstillet af robust Cromargan® rustfrit stål, som er let at vedligeholde, ligesom de også har TransTherm®-universalbund, så de er egnet til alle typer komfurer, inkl. induktion.

Diadem Plus fås som 3 dele grydesæt og 4 dele grydesæt.

Specifikationer

SKU0730086040
Omfang af levering1 x lav gryde med låg Ø 16 cm (ca. 1,5 l), 1 x lav gryde med låg Ø 20 cm (ca. 3 l), 1 x høj gryde med låg Ø 16 cm (ca. 2 l), 1 x høj gryde med låg Ø 20 cm (ca. 3,7 l), 1 x høj gryde med låg Ø 24 cm (ca. 6,5 l)
Vigtigste materialeCromargan® rustfrit stål 18/10
Andet materialeGlas
ProduktegenskabTransTherm®-universalbund, som er egnet til alle typer komfurer; bred beskyttelseskant for en drypfri hældning; greb af rustfrit stål
LågtypeGlaslåg
KomfurtypeEgnet til ceran-, gas-, elektriske og induktionskomfurer
TemperaturbestandighedOvnfast
VarmebestandighedVarmebestandig op til 250 °C uden låg og 180 °C med låg, kan tåle ovn op til 130 °C
VedligeholdelseTåler opvaskemaskine