topscroll-arrow

Trend grydesæt, 4 dele

Beskrivelse

Hvis du godt kan lide at lave mad, har du brug for et udvalg af gryder som kan hjælpe dig med at tilberede forskellige retter og fødevare optimalt. En blanding af høje og lave gryder er et must i ethvert køkken. I den høje gryde kan du tilberede de fødevarer, som kræver meget væske. Grundet den høje kant sprøjter vandet ikke, når du koger kød, ligesom den også er yderst velegnet til pasta, kartofler og grøntsager. Den lave gryde er en kombination af en pande og en høj gryde, da kanten er højere end på en pande, og derfor sprøjter der ikke fedt ud. Samtidig er kanten dog lavere end på den høje gryde, så væsken fordamper hurtigere, og du kan derfor koge kød/grøntsager i gryden uden problemer. Alle gryder er fremstillet af robust Cromargan® rustfrit stål, som er let at vedligeholde, ligesom de også har TransTherm®-universalbund, så de er egnet til alle typer komfurer, inkl. induktion.

Den klassiske lige grydeform med kantede greb kendetegner det flotte arbejde fra designbureauet Metz & Kindler. Deres motto er: Ingen dikkedarer - men madlavning på en god og nem måde. Og det er i sandhed lykkedes med Cromargan®-serien Trend. Uanset om maden bare skal stå og småsimre eller steges hårdt ved kraftig varme, så er alt muligt takket være det robuste materiale. Det varmebestandige glaslåg med rustfri stålkant sidder godt fast på gryden, hvor du har mulighed for at følge med i, hvad der sker. Og takket være den brede beskyttelseskant kan du hælde uden at spilde. De store greb ligger godt i hånden, de er hule indeni og bliver ikke varme på komfuret. Takket være deres TransTherm®-universalbund passer gryderne til alle typer komfurer, herunder også induktion. Alle seriens dele kan tåle opvaskemaskine. Serien indeholder lave og høje gryder mellem 16 og 24 cm, en høj suppegryde samt kasseroller med langt greb i forskellige størrelser.

Specifikationer

SKU0768046380
Omfang af levering1 x lav gryde med låg Ø 20 cm (ca. 2,5 l), 1 x høj gryde med låg Ø 16 cm (ca. 1,9 l), 1 x høj gryde med låg Ø 20 cm (ca. 3,3 l), 1 x høj gryde med låg Ø 24 cm (ca. 5,7 l)
Vigtigste materialeCromargan® rustfrit stål 18/10
Sekundært materialeGlas
ProduktegenskabBred beskyttelseskant for en drypfri hældning, greb af rustfrit stål
LågtypeGlaslåg
KomfurtypeEgnet til ceran-, gas-, elektriske og induktionskomfurer
TemperaturbestandighedOvnfast
VarmebestandighedVarmebestandig op til 250 °C uden låg og 180 °C med låg
VedligeholdelseTåler opvaskemaskine
ProduktionMade In Germany