topscroll-arrow

Quality One grydesæt, 4 dele

Beskrivelse

Hvis du godt kan lide at lave mad, har du brug for et udvalg af gryder som kan hjælpe dig med at tilberede forskellige retter og fødevare optimalt. En blanding af høje og lave gryder er et must i ethvert køkken. I den høje gryde kan du tilberede de fødevarer, som kræver meget væske. Grundet den høje kant sprøjter vandet ikke, når du koger kød, ligesom den også er yderst velegnet til pasta, kartofler og grøntsager. Den lave gryde er en kombination af en pande og en høj gryde, da kanten er højere end på en pande, og derfor sprøjter der ikke fedt ud. Samtidig er kanten dog lavere end på den høje gryde, så væsken fordamper hurtigere, og du kan derfor koge kød/grøntsager i gryden uden problemer. Alle gryder er fremstillet af robust Cromargan® rustfrit stål, som er let at vedligeholde, ligesom de også har TransTherm®-universalbund, så de er egnet til alle typer komfurer, inkl. induktion.

Det elegante design der kendetegner serien Quality One, stammer fra Peter Ramminger. Hans idé var at overføre grydernes harmoniske linje og klare design til fremragende funktionalitet. Han ville skabe produkter, som kunne gøre madlavningen lettere - og hverdagen i køkkenet sjovere. Dette kogegrej gør en god figur i kraft af sine runde former og greb samt det buede låg. Selve udformningen lever også fuldt op til de høje forventninger. Grebene af rustfrit stål bliver ikke varme takket være den patenterede Cool+ teknologi – hvilket kan ses på de signalrøde prikker. Og det stopper ikke her: Stiklåget, som er fremstillet af varmebestandigt kvalitetsglas, sidder fast på gryden, og dampen slipper således ud gennem tre små åbninger. Ved hjælp af den brede beskyttelseskant kan væsken hældes sikkert fra - uden at dryppe. TransTherm®-universalbunden er egnet til alle typer komfurer, herunder også induktion. Endelig kan gryderne af rustfrit Cromargan® også tåle opvaskemaskine.

Specifikationer

SKU0774046380
Omfang af levering1 x lav gryde med låg Ø 20 cm (ca. 3,4 l), 1 x høj gryde med låg Ø 16 cm (ca. 2 l), 1 x høj gryde med låg Ø 20 cm (ca. 4,1 l), 1 x høj gryde med låg Ø 24 cm (ca. 6,8 l)
Vigtigste materialeCromargan® rustfrit stål 18/10
ProduktegenskabBred beskyttelseskant for en drypfri hældning; Cool+ teknologi; dampåbning i låg
LågtypeGlaslåg
KomfurtypeEgnet til ceran-, gas-, elektriske og induktionskomfurer
TemperaturbestandighedOvnfast
VarmebestandighedVarmebestandig op til 130 °C
VedligeholdelseTåler opvaskemaskine