topscroll-arrow

FUSIONTEC Functional black grydesæt, 2 dele

Beskrivelse

WMFs Fusiontec Functional-sortiment overbeviser med sit helt unikke, lydsvage og funktionelle låg, som sikrer en nem hældning uden brug af si. Grydesættets moderne, strømlinede design lever til fulde op til de højeste æstetiske krav. WMFs Fusiontec Functional-sortiment fås i alle standardstørrelser.

Hightech-materialet for WMF Fusiontec sikrer en fantastisk madlavningsoplevelse. En speciel jern-stålkerne, som med naturlige mineraler smeltes sammen til et uadskilleligt materiale - det er Fusiontec fra WMF! Dette hightech-materiale er udviklet til at have en meget høj ydeevne – gennem hele livet.

Fusiontecs gryder og pander har en ekstremt stærk og modstandsdygtig overflade, og på den måde bliver grydesættet fra WMF Fusiontec ved med at se pænt ud. Den usædvanligt glatte overflade er både hård, skærefast og slidstærk. Fusiontec gryderne kan ligeledes tåle opvaskemaskine og er meget lette at rengøre. Grydesættet fra Fusiontec sikrer en fantastisk madlavning - uanset om du skal tilberede en lækker simreret eller en bøf med sprød skorpe, så vil selv de mest komplicerede retter lykkes med WMF Fusiontec. Gryderne sikrer en optimal varmeledning og varmefordeling og er egnet til alle komfurtyper. Og så er der lige en lille bonus: Med det gennemsigtige glaslåg har du de bedste muligheder for at følge med i madlavningsprocessen.

Alle pander, kasseroller, samt lave og høje gryder fra WMF Fusiontec er fremstillet i Tyskland og har 30 års garanti*. Dette fantastiske design er tidløst og er dermed altid på mode.

Specifikationer

SKU517505290
Omfang af levering1 x kasserolle med langt håndtag og låg Ø 16 cm, 1 x høj gryde med låg Ø 20 cm
FarveSort
Vigtigste materialeFUSIONTEC
Andet materialeRustfrit stål, glas
ProduktegenskabLet at rengøre og vedligeholde, rigtig god varmeledningsevne, skærefast, bred hældekant for en drypfri hældning
LågtypeGlaslåg med silikone kant
KomfurtypeEgnet til ceran-, gas-, elektriske og induktionskomfurer
TemperaturbestendighedOvnfast, tåler køleskab og fryser
VarmebestendighedVarmebestandig op til 250 °C uden låg og 180 °C med låg
VedligeholdelseTåler opvaskemaskine
ProduktionMade In Germany
Garanti30 år på FUSIONTEC-materialets holdbarhed