topscroll-arrow

Enhjørning børnebestik

Beskrivelse

  • Indeholder: 1 x børnebestiksæt i 4 dele (L 16,5/18,5/16,5/13,0 cm), 1 x børnetallerken (Ø 19,0), 1 x müsliskål (Ø 13,8 cm, H 6,0 cm).
  • Fås både som 6 deles sæt og som 4 deles sæt (kun med bestik)
  • Materiale: Cromargan rustfrit stål 18/10, poleret. Rustfrit, kan tåle opvaskemaskine, formstabilt, hygiejnisk og syrefast. - De farvede motiver på bestikket er modstandsdygtige over for ridser.
  • Børnekniven har en let bølgeslibning. Selve skeen har afrundede kanter, og de korte stumpe tænder på børnegaflerne passer perfekt til små børns munde.
  • Til børn fra 3 år: Med dette komplette bestiksæt vil barnet ikke føle, at det står tilbage for de store børn, og det er derfor meget velegnet til børn, der kan og vil spise selv. Passer perfekt til barnets alder i både størrelse og udformning. Ergonomisk design, der er tilpasset små børnehænder.
  • Børnebestikket er den perfekte dåbs- eller barselsgave til barnet sammen med en personlig gravering. En gravering er med til at understrege barnets unikke identitet og din relation til barnet. Alle børnebestik fra WMF kan graveres.

 

Praktisk bestik med kniv, gaffel og ske, som er perfekt afbalanceret i et både ergonomisk og mundret design, og som kun kan gøre børnene glade med de smukke og charmerende motiver. Består også af en tallerken og en skål, som lige sætter prikken over i'et. 

Specifikationer

SKU1286059964
Længde(cm)16,5 -18,5-16,5-13,0
Sekundært materialePorcelæn
Vigtigste materialeCromargan® rustfrit stål 18/10
VedligeholdelseKan tåle opvaskemaskine
Omfang af levering1 x børnebestik, sæt i 4 dele, 1 x tallerken, 1 x müsliskål