topscroll-arrow

Dune, 30 dele

Beskrivelse

Bestiksættene i 30 dele er beregnet til 6 personer og indeholder følgende: 6 x spiseskeer, 6 x spisegafler, 6 x spiseknive og 6 x teskeer og 6 x kagegafler.

Et rustikt spisebord af gamle bjælker, et stentøjskrus, stofservietter, en grov marmorplade, en ordentlig madpakke og så et par gode venner  – så er der dømt hygge og velvære! I denne dejlige og ukomplicerede atmosfære passer et markant og enkelt bestik perfekt ind. Med smukke og veldefinerede proportioner er de enkelte bestikdele ikke bare en fryd for øjet - deres ergonomiske udformning ligger også godt i hånden. Med kvalitetsmaterialer som specialklingestål med bølgeslibning og det veludførte design i Cromargan kan bestikket tåle opvaskemaskine og har en høj modstandsdygtighed over for ridser og brugsspor. Så er der intet, der står i vejen for afslapning og hygge.

Enkelthed og professionalisme kendetegner WMF-bestikket Dune af designeren Robin Platt. Den lige og parallelle linjeføring med blødt afrundede kanter giver både et moderne og diskret udtryk. Særligt iøjnefaldende er monoblock-knivens markante klinge. Dune er på én og samme tid både et smukt og ukompliceret hverdagsbestik. Bestikket kan købes som enkeltdele eller som sæt bestående af hhv. 24 og 60 dele.

Specifikationer

SKU1103006043
Omfang af levering6 x spiseskeer, 6 x spisegafler, 6 x spiseknive, 6 x teskeer
Vigtigste materialeCromargan® rustfrit stål 18/10
KnivtypeSmedet kniv
FarveRustfrit stål
VedligeholdelseTåler opvaskemaskine