topscroll-arrow

KITCHENminis Aroma kaffemaskine, termo to go, graphite

Beskrivelse

  • Termokande og termokop med keep-hot-termoisolering, begge låg kan kombineres.
  • Digitalt LC-display med 24-timers timerfunktion: Lav kaffen klar, indstil tiden, start og stå op til duften af lækker og frisk kaffe.
  • WMFs brygningsteknologi sikrer lækker aromatisk kaffe fra første kop.
  • Udtagelig filterindsats (filterstørrelse 2) med drypstop og nem fyldning af vandtanken.

 
Nyd en varm kop kaffe - hvor som helst og når som helst. Den minimalistiske filterkaffemaskine laver den dejligste kaffe med den skønneste aroma lige fra morgenstunden, hvor du med den smarte 24-timers timer kan nyde din kaffe, så snart du står op. Uanset om du nyder en hyggelig morgenmad derhjemme eller en hurtig morgenmad på vej til arbejde, så skal du bare stille enten termokanden eller to-go termokruset, under kaffetragten og vupti - så er der kaffe. Begge lågene sikrer en drypfri kaffebrygning uden udløb, og takket være WMFs keep-hot termoisolering vil kaffen selv efter mange timer være lige så varm og smagfuld, som når den er frisklavet. Samtidig kan du altid drikke kaffe med god samvittighed, når du bruger det medfølgende termokrus, behøver du ikke mere at tænke på engangskrus.

WMFs KICHENminis morgenmadsserie er lavet af Cromargan® rustfrit stål og er designet til at spare plads og vigtige ressourcer samt til at spare på energien.

Specifikationer

SKU0412260041
Længde (cm)20,3
Bredde (cm)12,6
Højde (cm)32,4
Motorkraft (W)220-240
Vigtigste materialeCromargan® rustfri stål 18/10
FarveGraphite
Omfang af levering1 x kaffefiltermaskine, 1 x Cromargan termokande (0,75 l) til 5 kopper, 1 x kaffekop to go (0,35 l)
VedligeholdelseVaskes i hånden